T3 Aire 360 vs. Dyson Airwrap: Ktorý nástroj na styling vlasov je lepší?
Redaktori PureWow Vyberte každú položku, ktorá sa zobrazí na tejto stránke, a niektoré položky nám môžu byť obdarené. Purewow môže navyše získať kompenzáciu prostredníctvom pridružených odkazov v príbehu. Všetky ceny sú presné k dátumu zverejnenia. Viac informácií o pridruženom procese sa dozviete tu .
T3Skúsil som a veľa rôzne náradie V priebehu rokov, ale ak existuje jedna značka, verím a znova a znova sa vrátim, je to T3. Ich Flat Ironbeauty editor O sedem rokov neskôr.
Z mojej skúsenosti s nástrojmi T3 vždy prinášali konzistentné výsledky a sú postavené tak, aby vydržali, a preto, keď značka oznámila, že spúšťajú nástroj na štýl typu all-in-one, ktorý som bol dostatočne nalákaný na to, aby som to chcel vyskúšať, napriek tomu, že som nikdy nebol veľký na fúkanie mi vysušam vlasy .
Ako sa líši T3 Aire 360 od spoločnosti Dyson Airwrap?
Poďme to najskôr z cesty, pretože viem, že na to je väčšina ľudí zvedavá. Najprv je zjavný a významný cenový rozdiel medzi týmito dvoma nástrojmi: T3 AIRE 360 stojí 300 dolárov, zatiaľ čo Dyson Airwrap je 600 dolárov.
Po rozbalení T3 Aire 360 som bol príjemne prekvapený, keď som videl, že všetko sa zabalilo v elegantnom puzdre na prepravu šnúrky s inteligentnými vnútornými vreckami, ktoré držia každú z príloh. Ako niekto, kto nenávidí neporiadok, som zistil, že je to oveľa efektívnejšie ako obrovský trezor, ktorý prichádza Dyson Airwrap (a podobné nástroje).

Ako funguje T3 Aire 360?
Rovnako ako jej predchodcovia aj aj T3 Aire 360 využíva vyhrievané prúdenie vzduchu na zabalenie častí vlasov okolo svojho hlavne, čo vedie k mäkkým skákaniu, ktoré napodobňujú fúkanie.
Tento nástroj má tri rýchlosti a tri nastavenia tepla, pričom najvyššie tempy dosahujú až 237 stupňov Fahrenheita, ktoré T3 určovalo ako najhorúcejšie teploty, ktorú môžete použiť na nastavenie štýlu bez toho, aby ste v procese spôsobili poškodenie vlasov. To znamená, že upozorníte, že sudy sa môžu dostať veľmi Horúce, takže pri prepínaní príloh ich nezabudnite manipulovať s ich chladnými tipmi.
V tom leží jedna hlavná nevýhoda T3 Aire 360: Musíte prepnúť sudy, aby ste sa krútili oboch strany vlasov. Dyson určite dostane hornú ruku, aby zistil, ako prepnúť smer kučery pomocou iba jedného prílohy.
Dokonca aj po umiestnení oboch nástrojov (a takmer každým nástrojom na vlasy s vlasovým preturákom alebo samoobslužujúcim náradím) na testovanie, T3 AIRE 360 vychádza na vrchol-najmä vzhľadom na to, koľko tresku získate za svoje peniaze.

Odporučil by som T3 Aire 360?
Áno, odporúčam Aire 360 každému, kto pravidelne vyfúkne vlasy a/alebo kohokoľvek, kto nikdy nezískal rukoväť pri používaní curlingového železa; Nástroj, ako je tento, by vám mohol byť ľahšie manévrovať.
Pokiaľ ide o mňa? Uvedomil som si, že pravdepodobne nie som cieľovým demo pre tento typ nástroja na štýl typu all-in-one. Spravidla som na vzduchu vyschol svoje prirodzene zvlnené vlasy a keď ich upravím, uprednostňujem curlingové železo, aby som pridal určitú definíciu bez toho, aby sa objem zvýšil. Takže aj keď je AIRE 360 krásne vytvorený nástroj, ktorý si vážim, nemyslím si, že ho budem používať rovnako ako moje dôveryhodné železo T3 Curl ID.
Dobrou správou je, či sa rozhodnete vyskúšať nový AIRE 360 alebo sa rozhodnúť pre jeden z ďalších nástrojov štýlov značky, môžete si byť istí, že to bude trvať mnoho rokov.
300 dolárov v Sephore 300 dolárov v Amazone